AKTUELNO

Smatra da polako pronalazi svoj mir.

Situacija koja je obeležila prethodnu noć bila je svađa još uvek zakonitih supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića. Tom prilikom Kija se rasplakala a Sloba je izbegao dalji razgovor sa njom.

Ove večeri, Kockareva je imala intervju sa Ognjenom Amidžićem i tom prilikom iznela svoje viđenje cele situacije.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ovde može da dotakne i povredi jedino Slobodan. Počelo je od tog naslova koji je izašao, da je on dovodio neku devojku, koju je predstavio kao drugaricu, u naš krevet. Iskreno, to me ne bi čudilo, ali trudim se da ne verujem u to. On je imao neke upadice kada su me novinari pitali. On sve što ume je da pobegne, on beži od našeg braka, od svađe, od priče. Ni jedan razgovor sa mnom nije nastavio. Posle te svađe meni je žao njega jer znam da on ne može da se svađa sa mnom. Ne želim da se svađam, ali on jednostavno sa njegovim komentarima kako je njemu najteže, mene isprovocira - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se osvrnula i na situaciju kada je na žurki povredila nogu, a njen suprug nije došao da joj pomogne dok nije pitao svoju novu devojku Lunu Đogani.

Otišla sam za njim i pokušala da nastavim komunikaciju ali je on bezdušan i bezobziran. Ne znam kako mu nije žao kada me vidi, to sam ja, sa mnom je bio pet godina. Rekao mi je "žrtvice" to me je jako iznerviralo, jer posle svega što je uradio ne znam kako ga nije sramota. To što ja osećam ne može da se naplati niti da se kompenzuje sa materijalnim stvarima. Ima milion stvari koje on verovatno ima da mi kaže, ali kad već nije tu muškost pokazao ovde, ne mora ni napolju kada budemo izašli. Izjavio je kako bi me podigao ali nije znao kako će Luna da reaguje, to nije ljudski i nema muškosti u tome što je rekao. To je ogavno i jadno. On sam sebe kanali, prvenstveno šteti sebi. Ne mora da mi pomogne, ali to što radi je katastrofa. Smešno je što treba da pita nju da bi pomogao meni, koja sam mu žena. To mi je fascinantno da može tako nešto da izgovori. Treba da se napravi kompilacija svih njegovih rečenica koje je počeo sa "Da, Luna mi je rekla". Nije svestan svoje nesvesti - obrazložila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina je priznala da je veliku grešku pravila jer je Radanovića smatrala idealnim muškarcem.

Drago mi je što sam videla sve jer sam ga idealizovala. Ovako sam videla da dečko nije u vinklu. On meni može da kaže kada izađemo šta god hoće, to mene ne zanima jer on nije nikakav čovek i nikakav muž za mene. Ja sam sad sama kriva što dozvoljavam sebi da plačem, krivo mi je što je meni posle svađe žao njega jer sam ga pokopala verbalno. Kada sam poslednji put ušla u Zadrugu kao njegova žena osetila sam da nešto debelo nije u redu sa nama. Tada sam mu doturila ceduljicu sa emotivnom porukom da malo dođe sebi, lopta je bila na njegovoj strani da odluči kako i šta, i on je odlučio tako kako je odlučio - završila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UVEK SE GREBE ZA NOVAC, PONAŠA SE KAO POSLEDNJI JADNIK! Milan IZVREĐAO Vojketa, a evo kako mu je on UZVRATIO! (VIDEO)

Kako je ceo ovaj razgovor izgleda, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'