AKTUELNO

Imaju manje novca zbog kazni!

Ponedeljak je dan kada osim što stanari "Zadruge" dobijaju novog vođu, dobijaju i novac sa kojim nekoliko ukućana ide u kupovinu. Podsetimo, prošle nedelje upravo je zbog ove teme došlo do haosa, kada su se stanari satima svađali u bacali hranu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Protekle nedelje skoro nijedan sastanak nije bio održan, na kome ste bili svi za stolom ili bili prisutni od početka do kraja! Pojedinci su se toliko opustili da se sunčaju, a kuvanje i šetanje nećemo komentarisati. Na sastancima morati biti svi prisutni.Doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta od po 500 dinara. Ovo je dobro volja Velikog šefa, imajte to na umu i da ćete naredne nedelje biti kažnjeni mnogo više ukoliko se kršenje pravila nastavi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Andrijana je zatim pročitala da je potrebno da podeli 1500 dinara za 12 ukućana, 2500 dinara za 11 svojih cimera i 3500 dinara za 9 zadrugara. U toku sastanka došlo je i do svađe između Mace Diskrecije, Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Luna, nemaš pravo da komentarišeš kazne. Ti koja se talno sunčaš sa Slobom! Na sastancima se mora sedeti - rekla je Maca, a zatim je ušla u svađu sa Slobom: Od*ebi od mene! Ja nisam na prodaju! Pošto si u braku, ne želim da ti budem ljubavnica! Diže ti se na mene, a ja ti ne dam! - govorila je Diskrecija pevaču.
Digao ti se Slobo - ubacila se Miljana.

Foto: RTV Pink

Pa da! Na Macu! Ispala joj s*sa, pa mi se digao! Želim da je posisam! Vidi ova tvoja bradavica, hoće oko da mi izbije! Ja te obožavam, hoću sa tobom da se razmnožavam - rekao je Sloba Maci.

Foto: RTV Pink

Ti si k*rva! Ja nisam svetica, ali ni ti nisi daleko od poštene! Tri dana si optrećena sa mnom! - ubacila se Luna, koja je ovo govorila Maci.

Novi vođa, Andrijana Radonjić, koju je na to mesto postavila Zorana Stefanov koja je sinoć izbačena, rekla je u toku sastanka da je imala plan kako da raspodeli novac, ali da nije računala na nove kazne koje su ukućani dobili.

Foto: RTV Pink

Hoću da skupim sve pare na jednu gomilu i da podelim svima jednako. Imala sam spisak jedan, koji je bio pre ovog smanjenog budžeta. Sada je totalno drugačiji - rekla je Andrijana, a posle nekoliko minuta je dodala: Podeliću parovima i onima sa kojima sa dobra novac, a ono što ostane, ostane, pa ko se naljuti, neka se naljuti - izjavila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Lepo je što Andrijana ima ideju da se podeli svima isto. Nemam ništa protiv, ali ja neću to! Neću više da plaćam tuđa sr-nja! Prošli put sam ostala bez hrane i bez para i plus sam dala sto dinara za hemiju. Neću! Nije mi do para, nego mi je do princima! Zbog mene ikada niko nije kažnjen - rekla je Zorica Marković.

Foto: RTV Pink

Zbog novca je ponovo nastala svađa između zadrugara, jer neki nisu bili zadovoljni novcem koji su dobili. U velikoj meri se bunila Nadežda Biljić, koju su savetovali Miki Đuričić i Bane Čolak. Zbog novca došlo je i do nove svađe između Filipa Đukića i Marije Ane Smiljanić.

Foto: RTV Pink

Nisam ti ja ukrao pare, bre! U džepu su bile druge pare, ne znam koje! Dala si mi pare koje si mi ti stavila u farmerke! To je bilo posle žurke! Ja ne znam o čemu ti pričaš! - govorio je Filip.

Foto: RTV Pink

Marija Ana govorila je kako joj je Filip obećao da će sve deliti zajedno, a kada se u njihovu raspravu umešao Radosav Stefanović Žuti, Marija Ana je počela da viče na njega uz reči kao on nema pravo da se meša u njihove svađe. Dok su se oni svađali, u drugom delu Zadruge došlo je do svađe između Mikija i Teodore.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nisam tebe uvredio ako sam rekao da je ta muzika smećarska! Nemate ti i mama facu za Beograd! Glumi ona ludilo neko! Šta pevaš o onome što nemaš! Baba komala kukuruz u Kačarevu, a ti pevaš o onome što nemaš! Ne znaš pisca jednog da nabrojiš! - vikao je Miki na Teodoru.

U svađu se umešala i Gordana Džehverović, a kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'