AKTUELNO

Konačno je progovorila o svojoj privatnosti.

Jelisaveta Orašanin priznaje da se trudi da što više vremena provodi sa suprugom Milošem Teodosićem, a kako je često pitaju za bivšeg momka Vuka Kostića, ona poručuje da će njih dvoje uvek biti prijatelji.

Popularna glumica već nekoliko nedelja boravi u Srbiji gde dane provodi snimajući razne serije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa to je glumački posao. Nisu glumci pričali o tome i ljudi iz mog posla, već mediji. To je potpuno normalno. To je scena koja je napisana u scenariju, redtitelj je dao indikacije i meni i kolegi kako to treba da odradimo. To je jedan snimajući dan. Svaki glumac se u tim scenama oseća neprijatno, naravno da mi je lakše da trčim po livadi i da jurim neko kuče nego te scene da snimam - iskrena je Jelisaveta.

Ona je ispričala i kako izgleda njihov zajednički život u Americi.

- Lepo mi je u Americi. Uživam, stvarno. Trudim se da što više vremena provedem sa suprugom, pošto je on dosta na putu. Dosta nam je prijatelja bilo u poseti. Provodila sam vreme upoznavajući taj grad, obilazeći muzeje i odlazeći na stendapove, pošto je to tamo jako popularno. Dosta lepih stvari postoji u Los Anđelesu koje treba videti - kaže Teova supruga, a na pitanje da li planiraju da uskoro prošire porodicu, kaže:

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: FANOVI JE OSUDILI: Radin Haris se OBNAŽIO, a evo kako je ona REAGOVALA! (FOTO)

- Mislim da to čovek nikada ne može da planira, to neko drugi planira, ali priželjkujem, kao i svaka druga žena.

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'