AKTUELNO

Veoma je uzbuđen što će se naći ponovo na velikoj sceni!

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" ove godine ulazi u jubilarnu, petu sezonu, koja će biti potpuno drugačija od onoga na šta ste navikli! Naime, ovog puta ćete na sceni gledati takmičare koje već dobro znate, a među njima je i Tomislav Milovanović.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Tomu je publika imala prilike da upozna u drugoj sezoni ovog takmičenja, a on se sada vraća veoma uzbuđen:

Naravno da se radujem, vraća mi se sve ono, ono uzbuđenje, jedva čekam da izađem ponovo na scenu. Nije mi lakše sada jer se dosta očekuje od nas tako da moramo da budemo spremni na sve. Ja sam sad u tom periodu kad mutiram, pa mi je to problem, ali ne gledam na to kao na nešto negativno, mislim da ću moći da izvedem sve dobro - rekao je Toma u dahu.

Kako će u ovoj petoj, jubilarnoj sezoni, biti najbolji od najboljih, Toma nam je otkrio da li se plaši konkurencije:

Ne plašim se konkurencije jer se mi svi družimo, i da ispadnem ne bi mi bilo toliko krivo, ali došao sam ovde da idem do supefinala kao i svi (smeh) - kaže on.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ove sezone je došlo i do promene u žiriju, a Toma je siguran da će oni sada postaviti i neke nove kriterijume:

Mislim da će postaviti neke nove standarde pošto nas već poznaju sve, hoće da vide kakvi smo mi bili sad i tad, ja sam se dosta promenio i sad ću da vidim kako će da reaguju na mene. Ne verujem da će me prepoznati dok ne podignu stolice jer mi se glas dosta promenio.

Kako je koncept ove sezone nešto drugačiji nego ranije, Toma je otkrio sa kojim pevačem bi voleo da se nađe na sceni ukoliko mu se pruži prilika:

Voleo bih da pevam sa Sašom Kovačevićem, sličan je meni i mom glasu i volim njegovu muziku, odgovara mi to i mislim da bi on i ja bili super na sceni.

Na kraju, njegova poruka za žiri je bila jasna i efektna:

Poručio bih im da ne budu toliko strogi jer smo svi mi prošli kroz neke promene, ali da očekuju neočekivano.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Tome, u prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Sergeja Pajića, Veljka Čačića, Amnu Alajbegović i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Do tada, sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Milovanović

'