AKTUELNO

Republički hidrometeorološki zavod oglasio se sa novom najavom u 17 i 15 časova.

- U brdsko-planinskim predelima istočne i jugoistočne Srbije ponegde provejavanje slabog snega - navodi se u objavi RHMZ-a.

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno oblačno, ponegde na planinama provejavaće slab sneg.

U Vojvodini ujutro slab mraz i ponegde magla, tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, severni i severoistočni, tokom noći u skretanju na jugoistočni.

Najniža temperatura od minus 4 do 2, najviša od 3 do 7 stepeni. Uveče i noću delimično razvedravanje, a po kotlinama, rečnim dolinama i nizijama mestimično formiranje magle.

Foto: RINA

U Beogradu najviša dnevna temperatura 4 stepena

U Beogradu sutra ujutro i delom pre podne u nižim delovima grada magla. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, severni i severoistočni, tokom noći u skretanju na jugoistočni.

Najniža temperatura od minus 3 do 0, najviša oko 4 stepena. Uveče i tokom noći ponovo formiranje magle, objavio je RHMZ.

Vreme narednih 7 dana

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Sredinom naredne sedmice ujutro mraz intenziteta od minus 7 do 0, a po kotlinama, rečnim dolinama i nizijama magla koja se ponegde može zadržavati i duže tokom dana. U ostalim krajevima suvo sa sunčanim intervalima.

U četvrtak posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom.

U petak pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom. Za vikend suvo uz kratkotrajno razvedravanje. U ponedeljak, 5. februara novo naoblačenje sa kišom.

Autor: