AKTUELNO

Pink radio apsolutni je lider u domaćem radijskom etru od 1993. godine, kada je osnovan, pa sve do danas. Sve ono što je potrebno slušaocima, a to su dobra energija i sjajna muzika, nalazi se non-stop na 91,3 MHz.

Godinama je Pink radio u samom vrhu slušanosti, a slušaoce na najpoznatijoj frekvenciji u Beogradu svakodnevno očekuje odličan izbor domaće popularne muzike, ali i uvek dobro raspoloženi i profesionalni voditelji.

Foto: Unsplash.com

Pink radio emituje 24 sata dnevno samo hitove, a o muzici u kojoj slušaoci uživaju na radio-talasima brine popularni DJ Đuka koji ima veliko muzičko iskustvo, istančan muzički ukus i redovno prati trendove na muzičkoj sceni. DJ Đuka iza sebe ima veliko iskustvo, a publika često u njegovom umeću i znanju ima priliku da uživa i tokom rijaliti programa "Zadruga" gde Đuka pušta muziku i dovodi atmosferu do usijanja tokom žurki na imanju u Šimanovcima.

Foto: Pixabay.com

"Radiom po svetu" i "Osmiljeni utorak" su emisije voditeljke Dare Matić, koje se emituju na programu Pink radija, a slušaoci redovno uživaju i u programu voditeljke Maje Lugonjić koju na frekvenciji 91,3 MHz slušate u okviru emisija "Najbolji za najbolje" i "Pink klinika".

Kažu da je jako bitno kako ćete započeti dan, a u okviru "Našeg jutra" na Pink radiju čekaju vas uvek raspoloženi Seki Junuzović i Emil Rajić, kao i poznato TV lice Marija Egelja.

Foto: Pink radio

PINK RADIO - KUĆA DOBROG RITMA!

Program Pink radija osim na frekvenciji 91,3 MHz možete slušati i na sajtu pinkradio.rs, platformi Klik TV, kao i putem kablovskih operatera: mts - pozicija 959, SBB - pozicija 708, Total TV - pozicija 950.

Autor: S. Kuvekalović