AKTUELNO

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da klub pregovara sa dvojicom stranih fudbalera i da očekuje da će se posao završiti u narednih sedam dana.

"Od dolazaka i odlazaka za sada nema ništa. Imamo formiranu ekipu, nije imperativ dovođenje, ali želimo da se pojačamo za narednu sezonu, jer je to obaveza svake godine. Razgovaramo sa nekoliko igrača, sa špicem i levim bekom. U pitanju su strani igrači koji imaju svoje kubove", rekao je Mrkela novinarima na početku priprema za novu sezonu.

Mrkela je podsetio da prelazni rok zvanično počinje 1. jula i rekao da je u ovom periodu najteže dovesti kvalitetnog igrača.

"Sada svi podižu cene, kasnije to ide mnogo lakše. Nadam se da ćemo te pregovore koji smo započeli, sprovesti u narednih nedelju dana", dodao je on.

Govoreći o mogućem dolasku Aleksandra Kolarova, Mrkela je rekao da je sa njim sarađivao u OFK Beogradu i u reprezentaciji, ali da je "Kolarov daleko".

Fudbaler Zvezde Nemanja Milunović otišao je u Alanju, a umesto njega doveden je Aleksandar Dragović.

"On je kvalitetno rešenje, a sa nama je ponovo Srđan Babić. Želeli smo da zadržimo Milunovića, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom Turaka", naveo je Mrkela.

#FK Crvena Zvezda

#Mitar Mrkela