AKTUELNO

Gde god da je igrao, Luis Suarez je veoma brzo stizao do statusa jednog od omiljenih igrača ekipe. Isto se dogodilo i kada je napustio Evropu i umesto u Saudijsku Arabiju ili Ameriku, rešio da dođe u Brazil i odigra sezonu za ekipu Gremija, a noćas je i ta epizoda završena.

Urugvajac je osvojio srca navijača, pa je na oproštaju bilo veoma emotivno. Oprostio se kako mu dolikuje, u velikom stilu, pogotkom protiv Vaska da Game, za pobedu, 1:0, a kada su nakon meča usledile ovacije, nije mogao da zadrži suze.

Uvek emotivan i temperamentan, slomio se potpuno kada mu se pridružila porodica, a onda su svi zajedno gledali snimak koji mu je klub posvetio.

- Ispisao si prelepo poglavlje naše istorije. Gde god da si, zauvek ćeš biti besmrtan - napisao je Gremio na društvenim mrežama.

Urugvajac je postigao 27 golova na 52 meča za Gremio, a iako se očekuje se da će se prikljuliti Interu iz Majamija, gde bi ponovo mogao da igra sa saigračima iz Barselone - Lionelom Mesijem, Serhiom Busketsom i Đordijem Albom, nakon meča je istakao da najpre mora da odmori i sluša svoje telo.

- Osećam bol, moje telo govori umesto mene. Želim da uživam i da se odlučim za sebe posle duge karijere. Moram da se odmorim, uživam u svojoj porodici... onda će sudbina znati gde ću biti u budućnosti - rekao je Suarez.