AKTUELNO

Došlo je vreme da razrešite neke situacije koje vas već dugo muče ili krenete u realizovanje planova koje već dugo imate želju da ostvarite. Ovaj pun Mesec u znaku Ovna će vam 1. oktobra obasjati put i pokazati vam u kom smeru trebate da idete. Pred vama su nova iskustva i promene koje biste trebali da dočekte raširenih ruku.

Moguće je da će neke maske pasti, a neke tajne izaći na videlo. Mnoge osobe će imati potrebu da se reše prošlosti i okrenu novu stranicu i krenu novim životnim putem. Pun Mesec donosi pomalo haotičan period, ali ćemo iz njega svi izaći jači i mudriji. Naročito povoljno će uticati na Blizance i Lavove.

Evo kakav uticaj će imati i na ostale znakove:

Ovan - Pun Mesec vam donosi energiju koju možete da iskoristite da savladate sve prepreke koje su vam stajale na putu do cilja. Ukoliko se potrudite i budete promišljeni, ostvarićete veliki uspeh na polju karijere. Vašu hrabrost, brzopletost i neustrašivost sada treba zameniti opreznošću.

Bik  - Neophodno je da u narednom periodu posvetite sebi vreme i dobro razmislite u kom pravcu želite da nastavite. Budite otvoreni sa partnerom ukoliko ne želite da komplikujete sebi život. Što se posla tiče, dodatni oprez nije na odmet. Pazite kome se poveravate.

Blizanac - Prilika za zaradu veće sume novca je odlična. Na poslu će vam sve ići od ruke, a ukoliko ste slobodni moguće je da ćete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati.

Rak - Karijera kreće uzlaznom putanjom. Vreme je da se pokažete u najboljem svetlu i možete dobiti iznenadnu priliku kada je posao i karijera u pitanju. Počnete da verujete u svoje sposobnosti. Moguće je da će neko iz bliskog okruženja pokazati svoje pravo lice i razočarati vas.

Lav - Iako je prethodni period bio nešto lošiji, od 1. oktobra sve kreće na bolje. Imaćete veliku dozu optimizma i sve će vam ići od ruke. Posvetite se porodici i partneru više.

Devica - Vreme je pravo da raščistite sa svim stvarima koje vas opterećuju i stvaraju vam pritisak. Budite oprezni sa trošenjem novca, postoji mogućnost da se zadužite. U emotivnom odnosu je sve stabilno, ali će vam prijatelji zadavati glavobolje.

Foto: Pixabay.com

Vaga - Polje ljubavi i karijere je pod uticajem ovog punog Meseca pa je potrebno da balansirate kako bi sve bilo u najboljem redu. Da bi izbegli konflikte potreban je kompromis, razumevanje i podrška partnera. Posvetite se više sebi.

Škorpija - Sada je važno da se posvetite zdravlju. Ukoliko ste bez posla, velika je verovatnoća da ćete naići na zanimljivu ponudu. Takođe, postoji mogućnost da upoznate srodnu dušu.

Strelac - Poznanstvo sa jednom osobom će na vas ostaviti snažan utisak. Ukoliko ste zauzeti dobro razmislite da li je vredo zbog nje napustiti mirnu luku. Imate veliku podršku prijatelja i porodice, pa će vam sve situacije u narednom periodu pasti lakše.

Foto: Pixabay.com

Jarac - Ovaj pun Mesec je, za vas, u zanku porodice, utočišta i mira. Pojedini pripadnici ovog znaka bi mogli da zasnuju zajednicu sa partnerom ili da uđu u brak.

Vodolija - Trebalo bi malo više pažnje da posvetite komunikaciji sa okruženjem. Bilo bi dobro da kontaktirate ljude koju su vam dragi, a niste i dugo čuli. Pravo je vreme i da raščistite neke stvari iz prošlosti i mirna srca nastavite dalje. Posvetite se više sebi.

Ribe - Ovaj pun Mesec vam donosi odlučnost i podrška zvezda i daje vam tu mogućnost da pobedite konkurenciju. Mnogim Ribama se smeši finansijski napredak. Mnogi strahovi mogu izbiti na površinu.

#Horoskop

#planete