AKTUELNO

Poslednja dva dana na društvernim mrežama u nišu kruži upozorenje da je u gradskim parkovima mlađe muško lice ubolo oštrim predmetom nekoliko osoba.

- Potvrđujemo da nam je prijavljeno da su tri lica ubodena, ispituju se okolnosti, istraga je pokrenuta i za počiniocem se traga - rečeno nam je u SUP-u.

Kako nezvanično saznajemo, postoji nedoumica da li je vinovnik ovih incidenata ista osoba i da li ih je nasumično ubadao, verovatno nožem.

- Ja živim u tzv. Šinter mali (deo Niša istočno od stadiona Čair). Sada su bili inspektori iz policije da pogledaju snimke sa video nadzora jer se preksinoć desilo ubadanje baš kod naše kuće. Stvar je u tome što je tom liku to deseto nasumično ubadanje u vrlo kratkom vremenskom periodu. Pa sam zbog toga hteo da kažem da povedete računa o ličnoj bezbednosti ovih dana, gde šaljete decu i slično. Još jednom, izvinite što nije tema grupe ali je itekako važno jer sutra može biti bilo kod od nas i naših na meti tog psihopate - napisao je D.T. iz Niša na jednoj društvenoj mreži.

Ovi incedenti su se dogodili u utorak i sredu u protekloj nedelji.

Na drugoj društvenoj mreži pojavilo se saopštenje koje upozorava građansktvo na istu osobu.

- Ko može neka ibegava Čair i Bulevar neko vreme. Jedan idiot šeta tu i bode ljude nožem, izbo je večeras mog momka i Stefana. Sinoć jednog momka, sumnja se da je isti. Hvala bogu svi su dobro prošli. Prijavljeno je sve i nadam se da će brzo biti uhvaćen - napisala je jedna devojka.

Kurir je kontaktirao jednu od osoba koja je napisala upozorenje, ali samo smo saznali da je reč o mlađem muškarcu kao i da nije reč o pljačkama nakon kojih je došlo do ubadanje, već o potpuno nerazumnom činu.

Autor: