AKTUELNO

Mlada balerina Anastasija Jocev (19) preminula je juče u Urgnentom centrom nakon tri dana borbe lekara za njen život.

Ona je ujedno i treća žrtva teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu na ulasku u Alibunar. Od nje se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com/192_rs, Facebook.com/Privatna arhiva

- Anastasija je imala je frakturu lobanje, izvađena joj je slezina i bila je priključena na veštačka pluća. Izdržala je do juče, a preminula je u 13.45 sata u Urgentnom centru. Dvojka je primljena u jako teškom stanju- kaže naš izvor.

Kako se vidi na njenim fotografijama na Fejsbuku, Anastasija se dugo bavila baletom.

Anastasija je bila u automobilu sa svoja dva prijatelja. Prema rečima svedoka, kola su se kretala iz Vladimirovaca velikom brzinom, kada su naletela na traktor.

Udarac je bio strahovit, automobil se zapalio, a traktorista, koji je i sam povređen u nesreći, uspeo je da iz buktinje izvuče troje putnika. Na mestu je poginuo vozač koji je izgoreo u kolima, a na putu do bolnice preminuo je i jedan od putnika. Te stravične noći poginuli su Zoran A. (32), Vladimir M. (29).

Kako "Telegrf.rs" saznaje, iako su se kretali u istom smeru, a traktor razvijao brzinu od oko 50 km/h, u kontaktu dva vozila automobil je potpuno smrskan,. Nedaleko od mesta nesreće policija je pronašla zadnji desni točak. Po svemu sudeći on je otpao od siline udarca.

Policija je saslušala vozača traktora nakon čega je pušten. Vozilo je poslato na vanredni tehnički pregled.