AKTUELNO

U potrazi se ste letnjom obućom koja ujedno izgleda seksi i vrlo je udobna?

Ne tražite dalje, jer imamo savršen predlog za vas! Opšti hit 90-tih - letnje sandale sa platformana, napravile su zaokret u vremenu i izgledaju lepše nego ikad. Ne postoji lepši način izduživanja lenske figure od nošenja ovih izvanrednih sandala. Toliko ležerne i ujedno šik, učiniće da vaša pojava ovog leta bude zadivljujuća.

Gde god da krenete ovog leta, bilo do plaže, u šetnju gradom ili večernji izlazak, u sandalama sa platformom ne morate da razmišljate koliko će proći vremena pre nego što vas noge zabole ili dobijete žuljeve. Udobne i lake za kombinovanje sa najširom paletom garderobe, ove sandale naprosto morate zavoleti. Donosimo vam danas male smernice za njihovo sparivanje sa različitim odevnim predmetima.

UZ ŠORTSEVE, PANTALONE I DŽINS

Uske pantalone ili farmerke prosto dozivaju ovu vrstu sandala da razbije njihovu jednoličnost. Jednobojne tamnije pantalone i teksas farmerke su savršene za sparivanje sa smeđim sandalama, kao i onim sa pletenim platformama. U tom slučaju vam još samo nedostaje neka svetlija majica, bež torba i tamne naočare, da biste izmamili uzdahe na svakom koraku. Ležerni letnji šortsevi zahtevaju prisustvo nekih pastelnih boja sandala, a ako volite akcentne crne momente, svakako se opredelite za neodoljiv teksas šorts.

UZ SUKNJE I HALJINE

Zapravo je vrlo jednostavno postići romantičan izgled uz crnu mini haljinu i šatirane crno-bele sandale sa platformama. Ako je vaš izbor neka cvetna letnja haljina, nećete pogrešiti ako odaberete bele sandale, koje joj dopuštaju da dođe do izražaja. Elegantan izgled vam je zagarantovan u kombinaciji belih sandala i bele haljine do kolena, a ako želite da zaista ostavite utisak, vaš savršen izbor su neke odvažne sandale sa upečatljivim detaljima u bojama i karirana letnja haljina. Takođe, teksas suknje ne odolevaju pojavi teget sandala sa pletenom platformom.

#Sandale

#platforma