AKTUELNO

Evo ko su najbolje žene prema horoskopu!

Nije lako naći partnera ili partnerku u koju možete da imate potpuno poverenje, a posebno u današnje vreme kada je sve više prevara među pripadnicima oba pola.

Pre nego što odlučite da sa jednom ženom provedete ceo život, možda nije loše da pročitate i u kojim horoskopskim znacima se rađaju najbolje žene – bićete makar malo sigurniji.

Ribe

Dame rođene u ovom znaku su osetljive, brižne i prema svom partneru se ponašaju kao prema kralju. Uvek paze na njega, a posebno u nekim težim trenucima. Učiniće sve da ga usreće i vrlo dobro umeju da razumeju druge. Jako su emotivne i vrlo privržene osobi koju vole.

Rak

Žene rođene u znaku Raka su pune brige za druge, posebno za partnera. One su vrlo saosećajne, umeju da pokažu svoju ljubav, uvek su odane i trude se da imaju veoma stabilan odnos jer smatraju da je to jako važno za dobar brak. Nikada se pored nje nećete osetiti izostavljeno, izopšteno, i možete da očekujete da se ponaša u skladu sa onim što govori.

Vaga

One u brak unose balans i stabilnost, veoma su zrele i umeju dobro da se nađu u svakoj situaciji. Izrazito su ljubazne, tako da teško da ćete imati razloga da se na njih požalite. Iskrene su, odane i veoma pametne, ne vole da guraju probleme pod tepih, već odmah traže rešenja.

Vodolija

Ove dame su jake, nezavisne, fleksibilne i imaju puno samopouzdanja. Mogu lako da se prilagode svakoj promeni i situaciji, te su u tom smislu vrlo otporne. Imaju i sjajan smisao za humor, pa vam sa ženom rođenom u znaku Vodolije nikad neće biti dosadno. Brak sa njoj je zabavan, pun ljubavi i razumevanja.