AKTUELNO

Devojka je u telefonu svog dečka pronašla 85 poruka koje su bile upućene drugim ženama, ali je odlučila da raskine iz neočekivanog razloga.

Da li ste ikada pomislili šta može da bude gore saznanje od činjenice da vas partner vara? Ukoliko vam bilo šta pada na pamet, sigurno niste ni pomislili da to može da bude činjenica da nema sa kim da vas prevari. Upravo u ovoj situaciji našla se i jedna devojka, Tori, koja je na TikTok-u podelila iskustvo sa svojim partnerom.

Naime, ona je odlučila da pregleda telefon svog dečka i prvi šok usledio je kada je videla da je poslao poruke čak 85 žena. Ipak, nakon što je shvatila da nijedna od žena nije bila u iskušenju da joj "ukrade" partnera, Tori je bila iznenađena, ali u negativnom smislu.

"Šta je sramotnije i razočaravajuće od toga da pogledate telefon muškarca i saznate da vas vara? To kada preko telefona vašeg muškarca saznate da ne može da vas prevari. Zamislite da saznate da on pokušava da vas prevari, ali mu ne uspeva jer ga nijedna žena ne želi. Ovo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju", rekla je ona.

Osim toga, Tori je rekla da ju je sama sramota zbog shvatanja da niko ne želi njenog muškarca, naterala da raskine s njim, a ne zbog činjenice da je pokušavao da je vara.

"Niko nije hteo da bude sa njim, to me je dotuklo", rekla je Tori.

Autor: