AKTUELNO

Na početku veze nisu mogli da se suzdrže, pa su se prepuštali strastima na svakom koraku, više puta dnevno, ali nakon venčanja situacija se drastično promenila.

Jedan muškarac požalio se poznatoj psihoterapeutkinji Diedre jer njegova žena vešto izbegava intimnost.

- Moja supruga beži od seksa i umoran sam od toga. Ona želi odnos samo jednom mesečno, a ja bih dva ili tri puta nedeljno. Ne mislim da je to sebično.. Oboje imamo 34 godine i zajedno smo sedam godina, od čega u braku dve. Imamo dvoje male dece – započeo je svoju ispovest jedan muškarac za The Sun i nastavio:

– Na početku veze nismo mogli držati ruke dalje jedno od drugog. Imali smo seks u svakoj pozi, na svakom mestu, nekoliko puta dnevno. Ali, nakon venčanja, njen libido ne postoji. Povremeno pristane na seks samo da mi udovolji, a uvek doživi orgazam. Ostatak vremena, moram da zadovoljim sebe ili sam frustriran.Volim je i ne želim da je prevarim, ali ovo me nervira.

- Normalno je da se količina seksa smanjuje kako se vaša veza razvija. A kad dođu deca, često ste preumorni ili opterećeni.Razgovarajte sa svojom ženom i recite koliko vam nedostaje intimnost i da želite da to rešite. Vraćanje romantike u vašu vezu može da pomogne - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.