AKTUELNO

Haljina "Valentino Haute Couture" koju je Lejdi Gaga nosila na dodeli Zlatnog globusa, povuccena je sa aukcije samo nekoliko minuta nakon što je dostigla cenu od 19.000 dolara.

Portparol aukcijske kuće "Nate D. Senders Auction House" potvrdio je ovu informaciju. Autentičnost haljine nikada nije potvrdio dizajner Pierpaolo Pikoli, a slučaj nije komentarisala ni Lejdi Gaga.

Postojale su sumnje da je haljina ukradena. Prema policijskom izveštaju, dojava o navodno ukradenoj dizajnerskoj haljini koja se prodaje na aukciji stigla je 25. oktobra.

Utvrđeno je da krađe nije bilo. Preciznije, dugogodišnja spremačica Sara donela je haljinu na aukciju. Pronašla ju je u sobi u hotelu "Beverly Hilton" dok je čistila dan nakon dodele Zlatnog globusa i ostavila na odeljenju "izgubljeno i pronađeno", prenose meiji.

S obzirom da se nakon osam sati niko nije javio, haljina je postala Sarino vlasništvo.

S druge strane, Sara tvrdi kako joj je Lejdi Gaga lično poklonila haljinu, ali nema dokaza za to niti na haljini ima ikakvih oznaka koje bi potvrdile da je reč o originalu. Aukcijska kuća sprovodi internu istragu nakon čega ce biti odlučeno da li će opet prodavati ovu haljinu.

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

'