AKTUELNO

Frizure za novu godinu su uvek top tema u decembru mesecu. Ove godine vam donosimo deset najlepših izdanja po našem izboru sa kojim ćete definitivno očarati svog partnera.

Elegantno zalizana kosa u niski rep

Zaližite kosu sa precizno podeljenim razdeljkom. Pedantno je počešljajte i nalakirajte a ostatak kose svežite u niski rep. Oko svezane gumice možete omotati malo kose oko repa kako bi ste je sakrili. Ova frizura je veoma elegantna za vaše elegantno izdanje za novu godinu.

Napravite visoku messy punđu

Visoka punđa je veoma romantična i elegantna. Posebno veliki utisak ostavlja na dugim haljinama. Ako vam je puštena kosa dosadila te bi nešto novo isprobale i nosile za novogodišnju noć. Ova frizura je rešenje!

Mini maus punđe

Ovo je hrabar izbor. Kosu je potrebno podeliti u dva jedna dela, vezati visoke repove sa strane, pa napraviti punđe.

Satenska mašna

Ako ste u potrazi za novogodišnjom frizurom o kojoj nećete morati da mislite cele noći – uglađeni konjski rep je uvek pravo rešenje! Veoma se lako održava, a držaće sve sitne dlake koje lete oko lica u savršnom redu.

Ako volite „sleek“ izgled, zaližite površinu kose gelom, a ako preferirate romantični „look“ – uvijte talase pa onda pokupite kosu u rep. Na kraju vežite veliku satensku mašnu u crnoj, zlatnoj ili crvenoj boji za praznični momenat!

View this post on Instagram

#ponytailtwist #hairstyle

A post shared by TipstoClip por Luciana Andrade (@tipstoclip) on

Uvrnuti rep

Twist ili uvrnuti rep će stajati cele noći bez brige, a izdržaće i energično đuskanje na podijumu. Možete napraviti visok rep i podeliti ga na dva dela koja ćete uvrnuti jedan oko drugog. Ako niste fan repa, možete uvrnuti nekolilko pramenova kose i napraviti krunu oko glave. Izbor je na vama. Dodatno fiksirajte „twist“ jakim lakom za kosu.

Sleek wet kosa

Ako pratite trendove, onda znate da je „wet“ hair bez sumnje hair stil godine, jer su ga ponele najveće poznate ličnosti i supermodeli na revijama dizajnera. Osim što izgleda „edgy“ i sexy, efekat mokre kose izgleda savršeno uz pomalo rock stajling i visoke štikle. Za ovaj look će vam trebati dosta stjaling proizvoda – gel, vosak i lak za kosu!

#Frizura

#Nova godina

'