AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da je, ako nije u pitanju prvoaprilska šala, takozvani SzS dobio adekvatnog predsednika koji dolikuje jednoj takvoj organizaciji koja "sem gnusnih laži i nasilja", nema drugi program.

Siledžija Boško Obradović, koji se proslavio prebijanjem i maltretiranjem žena poput novinarki Mare Dragović i Gordane Uzelac, predsednice Narodne skupštine Maje Gojković, a od pre nekoliko nedelja i čuvenim komandovanjem da se kamionom zgaze policajci koji samo rade svoj posao, slika je i prilika politike i saveza tajkuna Dragana Đilasa i Vuka Jeremića", naveo je Mirković u saopštenju dostavljenom medijima.

On smatra da će "marioneta Obradović, iz koga govore Đilas, koji se za 500 miliona evra obogatio dok je bio na vlasti, i lažov Vuk Jeremić kome je osuđeni kriminalac uplatio 7,5 miliona dolara", svoje predsedavanje tim interesnim savezom iskorisiti da svoje metode upotrebi i iskoristi do kraja.

Mirković kaže da, "uzimajući u obzir da su prebijanje, motorna testera, kamenje, poziv na gaženje kamionom, metode koje smo već videli od ljotićevca Boška Obradovića", država i građani pre svega, moraju biti oprezni kako ne bi naseli na provokacije tog, po svemu viđenom, nerazumnog čoveka.

Funkcioner SNS je uveren da će država, kao i svaki put do sada, umeti adekvatno da reaguje "na nasilje koje sve glasnije najavljuje crna trojka Đilas, Jeremić i Obradović", ali je još jednom apelovao da se od nasilja uzdrže, jer krvlju i haosom na ulicama se ništa neće promeniti, već jedino na izborima i poverenjem građana koje je, na njihovu žalost, u Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku sve veće iz dana u dan.

Predsedavajući Saveza za Srbiju Boško Obradović ranije juče za porast nasilja ponovo optužio vlast i zaključio da u državi vlada - "atmosfera građanskog rata".

Obradović je rekao i da će opozicija nastaviti sa mirnim protestima, ali su, kaže lider Dveri, odlučni u nameri da se izbore za slobodne medije i fer i poštene izbore.

#Aleksandar Mirković

'