AKTUELNO

Povodom današnje lažne vesti koja se pojavila u pojedinim medijima da su na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini obijena vrata, medijima se obratio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, objavila je na svom tviter nalogu lažnu vest da su odbijena vrata na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini, navodi Palma.

Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, je odmah uprla prst u mene, još jednom me lažno optuživši kao nalogodavca. Čak je pozvala i Republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac da „ traži privođenje i spreči zastrašivanje ljudi“, naveo je Marković.

Kako je dodao, olicijska uprava u Jagodini je odmah reagovala na prijavu sina te članice Đilasove stranke, izvršila uviđaj i utvrdili su da na vratima tog stana nema tragova obijanja, niti razvaljivanja.

Zvanično smo zatražili i dobili zapisnik PU u Jagodini koji vam prilažemo. U svojoj laži su čak izjavili da su izvršioci prethodno skinuli sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su navodno komšije sve potvrdile policiji, dodao je Palma.

Prema njegovim rečima, policijska uprava u Jagodini je odmah reagovala na prijavu sina te članice Đilasove stranke, izvršila uviđaj i utvrdili su da na vratima tog stana nema tragova obijanja, niti razvaljivanja.

Sve je laž! Đilase zar i na Vaskrs lažeš! Đilase to da si okružen kriminalcima, da si siledžija, da tukao si tasta i ženu a nisi odgovarao jer je neko zataškao, ja sam za to pokazao zvanične dokaze, istakao je on.

- Službenu belešku da si napao ženu i tukao tasta nisu potpisali lažni svedoci koje ti koristiš protiv mene, već tvoja bivša supruga Iva Đilas. Tvoja radnica Marinika Tepić poziva Zagorku Dolovac da reaguje na vaše laži a ja pozivam Zagorku Dolovac da reaguje po službenoj belešci koju je potpisala tvoja bivša supruga i da reaguje na navode da si dok si bio na vlasti zaradio ogromne pare - podvukao je Marković.

Za sve vaše laži bićete tuženi. Greh je Đilase lagati, a na Vaskrs lagati je još veći greh", izjavio je Dragan Marković Palma.

Foto: Twitter.com/Marinika Tepić

Oglasila se policija: Netačna informacija da je obijen stan Katarine Jokić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini ističu da je netačna informacija da je obijen stan Katarine Jokić, predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Činjenica je da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti.

Policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio.

Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata.

Sin Katarine Jokić, takođe je izjavio da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega ništa ne nedostaje.

O događaju je obavešten osnovni javni tužilac koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj.

Policijska uprava apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policijske službenike za dnevno-političke obračune.

#Dragan Marković Palma