AKTUELNO

Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac, komentarisao je jučerašnje, ali i svakodnevne napade pojedinih opozicionih medija na predsednika Srbije jer je nedavno nosio rolke, ističući da je predsednik pre Vučića samo brinuo o tome šta će da nosi, dok Vučić brine o narodu i trudi se da otvara fabrike kojih je, za samo mesec dana, otvoreno čak četiri.

- Bio je sa Angelom Merkel, imali smo Samit nesvrstanih... Imali smo takvu sreću da diplomatska aktivnost ima rezultat, i to može da se vidi u ekonomskom smislu - rekao je Čučković.

Sve je to stvar zavisti. Ovo je udružena akcija, jer je Srbija najjača u regionu. Naš rast pretiče sve, pa i Hrvatsku, i koriste sve moguće metode da se bore protiv nas - istakao je Čučković.

Komentarišući temu "rolke" Čučković navodi da je predsednik skroman čovek, a da je stvarni problem to, što njegovo dete nije silazilo sa naslovnih strana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Đilas i kompanija su kupili i regionalne medije, i oni rade na svemu tome da mi ne budemo prvi u regionu po stopi rasta BDP - objašnjava Čučković.

Nenad Vuković, predsednik Udruženja lobista Srbije, se takođe dotakao sve češćih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, osvrnuvši se na jučerašnji tekst koji je osvanuo u dnevnom listu "Danas", a koji se ticao izgleda predsednika, kao i nošenja rolki, ističući da opozicija više ne zna gde da "udara".

Foto: TV Pink Printscreen

- Pala mi je na pamet jedna knjiga, o Američkim predsednicima, gde niko nije znao kako su izgledali, nego su se obraćali putem medija, odnosno radija... - komentarisao je Vuković.

Vuković je objasnio da je lepo kada neko vodi računa o svom izgledu, ali to nije poenta kod jednog državnika, već poruke koje on nosi, daje i saopštava svojim biračima.

Autor: