AKTUELNO

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, govoreći o napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je čestitao dan Republike Srpske kaže da se uplaši kada god neko pomene ili kaže da je Srpska genocidna tvorevina, da će Hrvati da se naljute, ili neko u Sarajevu i Prištini.

Krstić ističe da su se pomenuti toliko trudili da etnički očiste svoje teritorije i prostore, a da im niko to ne vrednuje kako valja.

- Ta priča o genocidnoj tvorevini je jedna budalaština, ali je jedna od propagandnih matrica koja se vrti stalno - rekao je Krstić za Pink.

Krstić je naveo da nije primetio da u čestitki predsednika Srbije ima bilo šta sporno, ili da može da se očita mešanje u politiku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta slavi Republika Srpska, to određuju građani Republike Srpske. Oni ne određuju Sarajevu šta će da slave. Priča oko toga da li je praznik Ustavan je isprazna - kazao je Krstić.

Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik, rekao je da je dugo u politici da bi verovao u slučajnosti.

- Nije slučajnost što su napadi na Republiku Srpsku počeli 17. decembra, na uređene Republike Srpske, na ono što smo u miru izgradili i dobili. Ovo je samo drugi korak u oduzimanju nadležnosti Republici Srpskoj onih koji joj ne misle dobro - ocenio je Milojičić i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Kada to rade Josip Juratović, Rot, Šider i ostali mrzitelji Srbije koji ne žive u Srbiji i koji nisu u Srbiji meni to ne smeta, ali kada to rade mediji koji korsite naše državne resurse, meni to smeta.

Milojičić je istakao da je lider koji ima najveću želju da uradi nešto za srpski narod Aleksandar Vučić i da on zbog toga smeta onima u regionu i onima sa zapada.