AKTUELNO

Zadrugari nikad iskreniji.

Voditeljka Sanja Marinković u svojoj autorkoj emisiji "Magazin In" danas je ugostila učesnike aktuelne sezone rijaliti programa "Zadruga". Gosti su se dotakli raznoraznih tema vezanih za njihovo učešće u rijalitiju, a jedna od njih bila je ta ko se najviše folira u Beloj kući. Miki Đuričić bio je veoma otvoren po ovom pitanju.

Trenutno ima par ženskih osoba. Dragana nešto prećuti, onda je sateraju u ćošak, pa prizna. Luna ponekad zna isto da se folira. Trenutno broj jedan je Zerina - bio je jasan Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Miljković takođe je imao komentar na ovu temu, a on je kao najveće folirantkinje izdvojio Mariju i Miljanu Kulić, za koje je rekao da uvek imaju neko kontra mišljenje u odnosu na druge.

Meni su Kulićke najveće folirantkinje. Pogotovo Marija. Uvek idu u nekom kontra smeru, uvek daju kontra mišljenje od nečega što je stvarno realno, da bi isprovocirale, da bi izazvale svađu - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LAV PAJKIĆ OTVARA TEMU PRIVATNIH SNIMAKA POZNATIH: Kristina Kockar u Kontraviziji otkriva li je i kome slala kompromitujuće sadržaje!

Kako će majka i ćerka Kulić reagovati na ove komentare svog cimera, ostaje nam da vidimo, a ne sumnjamo da neće biti nimalo blage. Pored Marka i Mikija u "Magazinu In" gostovale su i Luna Đogani, Suzana Perović kao i Dragana Mitar.

Foto: Youtube

Pink.rs

#Magazin In

#Marko Miljković

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'