AKTUELNO

Široko!

Iako bi mnogi pomislili da jedna od najimućnijih žena u svetu slavnih, Paris Hilton, ima sve što se poželeti može, izgleda da ipak nije baš tako. Bez obzira što raspolaže enormnim bogatstvom, starleta je sastavila listu poklona koje želi da dobije od gostiju koje poziva na svoje venčanje, čiji se datum bliži.

Ipak i ovi pokloni moraće da zadovolje njen instančan ukus, pa se tako na listi nalaze darovi vredni više od 50.000 evra. Između ostalih, na spisku su kristalni predmeti za kuću, srebrni okvir za slike "Buccellati" vredan više od 2.600 evra, zatim skupoceni svećnjak u obliku svetiljke koji košta oko 1.000 evra, kao i kristalna figura medveda vredna više od 300 evra.

Bogata naslednica svoju kuhinju želi da opremi i poslužavnikom od oraha vrednim 800 evra, kristalnim stalkom za kavijar koji košta 850 evra, kao i "Baccarat " čašom za šampanjac vrednom više od 800 evra.

Na Parisinoj listi našlo se takođe i osam "Herme"s kompleta posuđa "Mosaique Au 24 Platinium", koji ukupno vrede više od 6.000 evra!

Autor: M.M.