AKTUELNO

Holivudska diva mnogo je propatila u ranom detinjstvu.

O planetarno popularnoj glumici Džuliji Roberts ovih dana bruje svi domaći mediji zbog njene iznenadne posete srpskoj prestonici. Zbog njene ogromne popularnosti, neosporne lepote, bogatstva i naizgled blistavog života zavide joj milioni širom planete, a mnogi ne znaju da njen život nije oduvek bio idiličan.

Pročitajte još... NIHAN IZ BESKRAJNE LJUBAVI ŽIVI U KUĆI OD MILION EVRA: Zavirite u RASKOŠNU VILU popularne turske glumice! (VIDEO)

Foto: Tanjug AP

Naime, njeni roditelji razveli su se kada je ona imala samo šest godina, što je na nju uticalo u velikoj meri. Ovaj događaj ostavio je uticaj na Džulijinu psihu, te se glumica od tada suočava sa strahovima od samoće i odbacivanja, a agonija je nastavljena kada joj je otac preminuo.

Foto: Wikipedia

- Sve je bilo kao na filmu, a onda su moji roditelji počeli da se svađaju sve više i više, da bi nas majka jednog dana samo odvela. Njihov razvod bio je veoma bolan. Bila sam mnogo vezana za oca, a on je srećom nastavio da nas redovno obilazi. Nakon punih pet godina moja majka se preudala za Majkla Mutesa i na svet donela još jednu devojčicu, našu polusestru Nensi. Na taj radosni događaj u našem životu pala je senka kada nam je baka javila da nam je umro otac. Saznali smo da je dugo bolovao od raka, a da nam to nikada nije rekao jer nije želeo da patimo za njim. Bila sam veoma besna na njega, osećala sam se kao da me je izdao i namerno ostavio - svojevremeno je otkrila glumica.

Foto: YouTube screenshot

Pink.rs

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#glumica

'