AKTUELNO

Šakira je u vezi sa britanskim glumcem Lusijenom Laviskontom, prenose strani mediji. Par se zbližio u februaru na snimanju za spot za njenu pesmu "Punteria", u kome Lusijen golog torza miluje kolumbijsku pevačicu po obrazu. Ovakvi strastveni prizori odmah su podgrejali glasine o tome da su otpočeli romansu, a sada su insajderi ove spekulacije i potvrdili.

Šakira i markantni 31-godišnjak, ipak, još uvek nisu u ozbiljnoj vezi, što su njeni prijatelji s radišću dočekali s obzirom da strahuju da je Laviskont s njom u vezi samo kako bi se dodatno proslavio.

Prijatelji slavne Kolumbijke plaše se da će joj on slomiti srce.

Foto: Tanjug AP/Matias J. Ocner

"Šakira očajnički želi da se zaljubi, ali njeni prijatelji su zabrinuti jer se Lusijen polako penjao na lestvici slavnih dok je izlazio sa ženama koje su čak manje poznate od nje. Žene sa kojima je ranije bio veoma su različite. Sada se viđa sa Šakirom, a ona želi ljubav", rekao je izvor za "Daily Mail".

"Njeni prijatelji se plaše da on samo želi da ljudi čuju za njega, a ona će mu to i pružiti. Viđaju se, ali još nisu u ozbiljnom odnosu", dodao je neimenovani izvor blizak pevačici.

On je prokomentarisao i da svi znaju da ona još uvek nije prebolela Pikea i da je Lusijen samo pokušaj da prevaziđe raskid. "Ona izlazi sa nekim za koga strahuju da je igrač i da će je izigrati", zaključio je insajder.

Foto: Tanjug AP/Michael Laughlin

Podsetimo, 47-godišnja pevačica je do 2022. godina bila sa čuvenim fudbalerom Pikeom, a par ima i dvojicu sinova - Sašu i Milana. Rastali su se na prilično ružan način, uz mnoštvo međusobnih uvreda i optužbi, a razlog je preljuba slavnog Španca.

S druge strane, Lusijen, najpoznatiji po seriji "Emily In Paris", u prošlosti se zabavljao sa manje poznatim pevačicama poput Keri Katone iz grupe "Atomic Kitten" i Džesi Nelson iz benda "Little Mix".

Autor: N. Ž.