AKTUELNO

Ova stidljiva devojčica pokazala je neverovatan pevački talenat.

Devetogodišnja Sara Simić iz Kraljeva oduševila je milionski auditorijum svojim glasom, a u drugoj emisiji šestog kruga "Pinkovih zvezdica" predstaviće se pesmom Danice Krstić "Suze za kraj".

Sara je učestvovala u prethodnoj sezoni "Pinkovih zvezdica" i veoma je srećna što je ponovo deo ovog šou programa.

Pinkove zvezdice su za mene jedan veliki uspeh. Naravno, ovo takmičenje za mene predstavlja i jedno veliko druženje - rekla je Sara na početku.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Iako obožava kada izađe na scenu, za Saru su najlepši momenti ovog takmičenja upravo oni iza kamere.

Najlepši trenutak u Pinkovim zvezdicama za mene je kada se svi družimo u hotelu dan pred snimanje, kada smo svi zajedno. Tada se osećam najlepše, kada svi zajedno pevamo i spremamo se za novu emisiju - rekla je Sara.

Ova talentovana devetogodišnjakinja vredno radi na svom talentu, a kada se sprema za nastup obraća pažnju na sve segmente.

Veoma sam srećna što imamo plesače na sceni, baš mi se sviđa. Uvek mi je bitno kako ću otpevati, ali obraćam pažnju na kompletan nastup jer je i to veoma bitno. Zato nam plesači na bini posebno znače - kaže Sara.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ona priznaje da se i dalje oseća čudno kada gleda sebe na televiziji, iako je već učestvovala u "Pinkovim zvezdicama".

Osećam se veoma čudno kada gledam sebe na televiziji, veoma sam stidljiva. Imam veću tremu kada gledam svoj nastup, nego kad izađem da pevam - rekla je ova devojčica.

Sara je veoma zadovoljna svojim plasmanom i nastupima u ovoj sezoni "Pinkovih zvezdica".

Svi iz moje okoline su zadovoljni time dokle sam stigla u ovom takmičenju i svi komentari su uglavnom lepi. Zato sam i ja srećna i zadovoljna - rekla je za kraj Sara.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Osim Sarinog nastupa, očekuju vas i nastupi još trinaestoro fenomenalnih takmičara, zato ne propustite drugu emisiju šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 30. marta od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#Takmičenje

#Televizija Pink

'