AKTUELNO

Gušila se u suzama.

Tokom današnjeg dana Kristina Kockar je zajedno sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem izašla na nekoliko sati iz rijalitija "Zadruga" kako bi ispratila oca na večni počinak.

Foto: Pink.rs

Ona je za očevu sahranu pripremila i veoma dirljiv govor kojim je sve rasplakala. Njena majka, ali i maćeha su zajedno sa Kijom grcale u suzama dok je ona govorila teške reči.

Tata, ne mogu da kažem dragi, jer ne živimo zajedno. Nisi bio uz mene za rođendane, mature, venčanje, ovo poslednje je bio moj izbor da te ne pozovem, jer nisam mogla da podnesem da me odbiješ, kao što si imao običaj, bilo mi je lakše tako. Bio si uz mene kada mi je bilo najpotrebije, kada mi je srce bilo slomljeno, kada mi se sve srušilo, kada smo pričali o novembru. Dao si mi podršku da nastavim dalje. Prvi put sam se osetila da imam tatu. Do tada je bila mama ta koja te je menjala savršeno, ali u takvim trenucima je lepo osetiti da je neko tu da te zaštiti. Ja sam tvoja jedinica. Mama mi je pružila sve, a ti si samo trebao da me voliš. Kada sam ti pričala svoje boli, ti znaš da sam ja jaka, ali ko još to može da podnese. Možda si mislio da ću te odbaciti, mislila sam da ti nikad neću oprostiti, ali jesam. Nije mi bilo jasno kako možeš da budeš bez svoje ćerke jedinice. Nikad tada ne bi sebi oprostila da te nisam videla i da ti nisam oprostila, ali tebi jesam. Slobodan mi je rekao da je trebalo da pričamo. Mislili smo da ćeš nas sve nadživeti. Toliko toga sam htela da ti kažem. Kada smo moj suprug i ja pričali o tvom i mom ponovnom kontaktu, ostala mi je jedna rečenica urezana u sećanju "Nešto sam izgubila, nešto sam i dobila" ali sam nažalosti izgubila obe stvari. Volela bih da si me sačekao i da sam ti ispričala toliko toga - pričala je Kija gušeći se u suzama.

Foto: Pink.rs

Zagrljaj i ogromnu podršku u tom trenutku je dobila od maćehe Kate, supruge njenog preminulog oca Miloša Kockara, a kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

Pročitajte još: MINA UVERENA U SVOJE SPOSOBNOSTI: Ja ću da NAPADNEM ĐEKSONA! Sigurno ću ga povratiti! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'