AKTUELNO

Da li će obnoviti svoju vezu?

Nakon svađe koju su Luna Đogani i Sloba Radanović imali za stolom tokom pitanja gledadalaca, blogerka je otišla kod pevača da pokuša da izgladi odnose. Ona je sa njim pred svim ukućanima raskinula, a on joj iz besa poručio da ne želi sa njom nikada više da progovori.

Nju su ove reči pogodile, pa je želela da vidi da li je Radanović ostao pri takvom mišljenju, a ona mu ispričala svoje viđenje njihovog odnosa.

Foto: Printscreen Youtube

Šta misliš kako se ja osećam za stolom kada čujem da sam ja bila pomoć da se vi zavolite. Ti ništa ne poričeš. Ti ništa ne kažeš, sediš i ćutiš. Ti si se promenio od onog trenutka kada je ona tebi priznala da te voli. Nije mi jasno da si preko noći izgubio osećaj da se javiš devojci, da me zagrliš i poljubiš - započela je priču Luna sa Slobom, a onda dodala:
Imam osećaj da kad god si me poljubio, da si to morao da uradiš - prekorela ga je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je sve ovo negirao i objasnio joj šta je pravi razlog što su se oni udaljili, a ona se pravdala da nije tako i nastavila da mu prebacuje.

Ja sam se jednostavno Luna razočarao u neke stvari. Od tebe me razočaralo što si mi to sve rekla i šta god sam ti rekao u poverenju to je neko saznao - rekao je pevač.
Ti si se osam meseci borio za moju ljubav, skakao si i sada na sve njihove priče ćutiš - nastavljala je Đoganijeva da mu prebacuje.
Ne, ja ne potvrđujem. I kada je sve bilo bajno i sjajno ti si sumnjala u mene - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba se nije osećao najbolje, pa nije želeo da produbljuje ovaj razgovor i da se pravda svojoj devojci da se njegova osećanja nisu promenila.

Pročitajte još: ŽELI DA KRENE U PLESNU ŠKOLU ĐOGANI POSLE ZADRUGE: Kija svojom izjavom ostavila ukućane BEZ REČI! (VIDEO)

Kako je tekao razgovor ovo dvoje golupčića i da li ima nade za njihovo pomirenje, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'