AKTUELNO

Nigde nećete naći veće!

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri  Mozzarta  spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kec na Mančester Junajted protiv Totenhema u Premijer ligi, potom jedinica na Fjorentinu u okršaju sa Udinezeom u okviru Serije A, zatim dvojka na Štutgart u sudaru sa Menhengladbahom u Bundesligi, kao i jedinica na Srbiju protiv Mađarske u okviru rukometnog Evropskog prvenstva.  Susrete šampionata Italije možete da gledate uživo - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju .

MANČESTER JUNAJTED - TOTENHEM (NEDELJA, 17.30), KEC2,30

Mančester Junajted se približava predstojećoj utakmici sa Totenhemom kao devetoplasirani tim u Premijer ligi, osam bodova daleko od zone međunarodnih kupova. U igri Crvenih đavola nema mnogo pomaka usled samo jedne pobede u poslednjih pet kola. U prethodnoj utakmici Premijer lige izabranici Erika ten Haga izgubili su na gostovanju od Notingem Foresta rezultatom 1:2. Mnogo je pitanja oko odbrane tima, jer Đavoli su u poslednja tri prvenstvena meča primili najmanje dva gola. Junajted je u poslednjem duelu u sklopu FA kupa pobedio Vigan sa 2:0 u gostima. Totenhem je na petoj poziciji na tabeli i samo bod zaostaje za Arsenalom. Spursi suuspeli da prebrode krizu i ostvare četiri pobede u poslednjih pet kola. Jedini kiks ekipa je doživela na gostovanju Brajtonu (2:4). Totenhem je pod vođstvom Postekoglua postigao golove u svih 22 duela, a u prethodnom kolu je na svom terenu savladao Bornmut sa 3:1.

FJORENTINA - UDINEZE (NEDELJA, 18.00), KEC 1,75

Fjorentina ima više nego pristojnu sezonu. Ekipa Vinčenca Italijana na startu 20. kola Serije A zauzima četvrto mesto na tabeli, ali neće biti lako da ostane među četiri najbolja jer sedma Atalanta ima samo tri boda manje. Ljubičasti su se ove nedelje plasirali u polufinale Kupa Italije, savladavši Bolonju u izvođenju penala posle remija bez golova. Udineze je podbacio u prvom delu šampionata, ali je uspeo da izbegne ozbiljne nevolje. Ekipa sa severa trenutno zauzima 16. mesto na tabeli sa 17 bodova i tri koraka je udaljena od zone ispadanja. Pošto su Zebre u prošlom kolu izgubile od Lacija sa 1:2, time su prekinule niz od tri meča bez neuspeha.

MENHENGLADBAH - ŠTUTGART (NEDELJA, 17.30), DVOJKA1,95

Borusija Menhengladbah će u 17. kolo Bundeslige ući sa 12. mesta na tabeli. U 16 odigranih mečeva tim je uspeo da zaradi 17 bodova kroz četiri pobede, pet remija i sedam poraza. Negativna je i statistika postignutih i primljenih golova – 31:35. Koltovi su bez slavlja u tri protekla ligaška duela, iz kojih su izvukli jedan bod. U poslednjem okršaju Menhengladbah je izgubio od Ajntrahta 1:2. Štutgart igra sjajno. To potvrđuje i podatak da su Švabe na trećem mestu na tabeli sa 34 osvojena boda. Posle 16 odigranih kola, igrači Sebastijana Henesa su pobedili 11 puta, jednom remizirali i doživeli četiri poraza. U ovom obračunu gosti su favoriti, ali to i ne čudi s obzirom na to kako igraju. Štutgart je poražen jednom u sedam poslednjih duela na svim frontovima.

SRBIJA - MAĐARSKA (NEDELJA, 20.30), KEC 1,70

Posle remija sa Islanđanima, pred Orlovima je novo finale. Srbiji predstoji još jedan meč koji ne sme da se izgubi ako se želi u drugi krug u Kelnu. Sledi sukob drugog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu sa severnim komšijama Mađarima, koji su na premijeri bili bolji do Crne Gore teže nego što se očekivalo - 26:24. Mađarska je imala bolje rezultate od Srbije na prethodnim takmičenjima. Na SP prošle godine, bila je osmoplasirana, ima u džepu martovske kvalifikacije za Olimpijske igre, dok Srbija tek treba za to da se izbori u Nemačkoj. Orlovi imaju ulogu blagog favorita. Pre sedam i po godina, Mađari su nas izbacili sa SP, kada su u dvomeču baraža u obe utakmice pobedili našu selekciju.