AKTUELNO

Hvala na poverenju! Ostanite uz vaš Pink.

Prema zvaničnim istraživanjima TV gledanosti agencije Nielsen, TV Pink je u danu iza nas najgledanija televizija u Srbiji. Pored toga što je Pink u odnosu na sve emitere ostvario bolje rezultate u ukupnom broju gledalaca, Pink je gledaniji od Javnog servisa Srbije i medju ženskom ali i publikom u urbanim sredinama.

Foto: Pink.rs

Ubedljivo najgledanija emisija u danu svih komercijalnih emitera je „Brak na neviđeno“ koju je pratilo pribižno 1.200.000 gledalaca, dok ga sledi i format „Trenutak iz sna“ sa udelom u gledanosti od 25 odsto. Tradicionalno serijski program naše televizije je u samom vrhu gledanosti, a verna pinkova publika pratila je serije „EliF“, „Istanbuslka nevesta“ i „Zabranjena ljubav“. „Nacionalni dnevnik“ , naša centralna infomativna emisija ,najgledanija je informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Na listi najgledanijih emisija našli su se „Popodnevni dnevnik“, „Poslednja vest“ i „Nacionalni dnevnik u 13“. „Novo Jutro“ je daleko bolje rangirano u odnosu na ostale emisije slične sadržine drugih komercijalnih emitera, sa ukupnim brojem gledalaca oko 1.100.000. Dnevna uključenja u naš hiper rijaiti prati verna Pinkova publika koja su na zvaničnim top listama nalaze u samom vrhu gledanosti.

#Gledanost

'