AKTUELNO

Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

Kao i prethodnih dana, Pink je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pored uspešnijih rezultata u odnosu na ostale komercijalne emitere, naša televizija je gledadaniji u posebnim grupama gledalaca.

Pripadnice lepšeg pola, kao i publika starosti od 18-49 godina dan je provela uz naš program, i to procentulano više u odnosu na Javni Servis Srbije. Pored ostvarenih rezultata, na zvaničnoj top listi među top devet najgledanijih emisija u danu, čak pet je pinkovih.

Foto: Pink.rs

Serije “Dženetine suze”, “Njena sudbina” i “Ljubav iz osvete” u samom su vrhu gledanosti. Daleko bolje rangiran sa 20 odsto auditorijuma je naš “Nacionalni dnevnik”. Pored centralne informativne emisije koja je ubedljivo najgledaniji informativni porogram svih komercijalnih emitera, među najgledanijim formatima našao se “Popodnevni dnevnik”, dok je Pinkovo “Novo Jutro” ubedljivo najgledanija jutarnja emsiija svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Pored informativnog i serijskog programa, zabavni program TV Pink u danu iza nas beleži uspehe. Emisija “Zadruga-Specijalni zadatak” najgledanija je zabavna emisija svih emitera, dok je naša publika dan završila uz noćni šou program “Ami G show”.

#Gledanost

#Televizija Pink

'