AKTUELNO

Hvala na poverenju koje nam poklanjate već 25 godina! Ostanite uz TV Pink!

Vikend za nama bio je u znaku televizije Pink! Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija televizija u Srbiji: kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis. Osim što je u totalu bila lider, ružičasta televizija bila je gledanija u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji u Beogradu, među urbanom populacijom, ali i među publikom iz prestonice.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategorji ženske publike.

U nedelju, “Hit Tvit” bio je najgledaniji politički talk show na svim televizijama. Gostovanje premijerke Srbije Ane Brnabić i epidemiloga Darije Kisić Tepavčević pratilo je više od 1.300.000 gledalaca, te se “Hit Tvit” našao na 8. poziciji najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera tokom sva tri dana vikenda. Odlične rezultate ostvarili su i drugi informativni formati naše televizije: “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, ali i Pinkove sportske vesti.

I zabavna redakcija ostvarila je zapažene rezultate: reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov”, kao i autorska emisije Sanje Marinković “Magazin In”, koja je sa 21 odsto udela u gledanosti tokom subote bila najgledanija zabavna emisija na svim televizijama. Emisija “Premijera – Vikend special”, koju uređuje i vodi Ognjen Nestorović, je i ove nedelje bila najgledanija emisija o poznatima.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Verna publika pratila je i Pinkov serijski program. Poslednju epizodu serije u koprodukciji televizije Pink “Preživeti Beograd” pratilo je 14 odsto auditorijuma. Izbor publike bio je i naš inostrani serijski program: serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Dete” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima “Zadruga” i ovog vikena oborio je sve rekorde gledanosti! Pored toga što je milionska publika sva dešavanja u hiper rijalitiju pratila u direktnim uključenjima, gledane su bile i emisije “Zadruga – Gledanje snimaka” i “Zadruga – Uspomene”. U petak, emisija “Zadruga – Nominacije” ušla je u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama, dok je emisiju “Zadruga – Igra istine” pratilo neverovatnih 28 odsto auditorijuma. Tokom subote 22 odsto publike bilo je uz emisiju “Zadruga – Pitanja novinara”, dok je u nedelju izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija pratilo 23 odsto auditorijuma.

#Gledanost

#TV Pink