AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz televiziju Pink!

Još jedan dan protekao je u znaku televizije Pink, koja je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim u totalu, ružičasta televizija bila je gledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji publike od 18 do 49 godina, dok je u odnosu na sve komercijalne televizije bila gledanija u grupi publike iz Beograda, kao I među urbanom populacijom. Ubedljivo najveću prednost, televizija Pink je sa 22 odsto bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima sledi je i Pinkov “Popodnevni dnevnik”, a u top 10 najgledanijih emisija našla se i kratka forma vesti “Minut, 2”. Na 7. poziciji najgledanijih formata našla se I “Poslednja vest”, sa udelom u gledanosti od 21 odsto. Konferenciju za novinare  Kriznog štaba za borbu protiv kotonavirusa pratilo je na televiziji Pink čak 21 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je u velikom broju pratila Pinkov inostrani igrani program: serije “Nemoguća ljubav”, “Surova ljubav” i “Zakletva” zauzele su visoke pozicije na listi ajgledanijih emisija na svim televizijama.

I nakon zavšetka treće sezone najgledanijeg rijaltija “Zadruga”, interesovnje publike ne jenjava. Tako je čak 21 odsto auditorijuma bio uz emisiju “Zadruga – Narod pita” – više od 1.100.000 gledalaca pratilo je gostovanje Marka Đedovića, Jovane Tomić Matore i Gagija Đoganija kod Milana Miloševića.

#Gledanost