AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je lidersku poziciju, kako u odnosu na sve komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija i među urbanom populacijom, dok je u kategoriji ženske publike, sa čak 19 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija televizija.

Milionska publika poklonila je poverenje našem informativnom programu – Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija. Sa odličnim rezultatima slede je “Nacionalni dnevnik u 13” i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, publika je u danu iza nas bila i uz inostrani igrani program – serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Četvrta sezona “Zadruge” nastavlja da intrigira region. Pored toga što je publika sva dešavanja pratila u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti, čak 21 odsto auditorijuma bio je uz emisiju “Zadruga 4 – Pitanja gledalaca” u kasnom večernjem terminu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink! 

#Gledanost

#Informativni program

#Nacionalni dnevnik

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zakletva

#sreda