AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom sa teritorije Beograda i među urbanom populacijom, dok je u grupi gledalaca od 18 do 49 godina iz prestonice bila gledanija ne samo od svih komercijalnih televizija, već i gotovo duplo gledanija od Javnog servisa.

Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komecijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“.

Domaći igrani program bio je izbor verne Pinkove publike – romantična komedija „Zlatni dani“ zauzela je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Odlične rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu emisije „Paparazzo lov“ koju je gledalo 20 odsto adutorijuma, dok je uz novu epizodu emisije „DNK“ bilo čak 27 osto gledalaca!

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone rijaltija „Zadruga“. Pored toga što je milionski auditorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 31 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“!

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni prema svom i zdravlju vaših najbližih! I naravno, budite uz program vaše televizije Pink!

#Istraživanje

#TV Pink