AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Prvog dana februara televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijane emitere, a od drugoplasirane komercijalne televizije bila je gledanija skoro duplo! Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, mešu urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsoluno najgledanija u kategoriji ženske populacije – u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa više od 1.000.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ sa 21 odsto auditorijuma i „Popodnevni dnevnik“ uz koji je bilo 22 odsto gledalaca. Susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Francuske Emanuela Makrona u Parizu je na našoj televiziji pratilo 19 odsto auditorijuma.

Foto: Promo

Naš domaći serijski program bio je izbor milionske publike – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Dan za nama obeležila je četvrta sezona „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je 29 odsto gledalaca bilo uz „Pretres nedelje sa Milanom“.

#Gledanost