AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere u totalu, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije prestonice. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 10“, ''Nacionalni dnevnik u 13“ i ''Popodnevni dnevnik''.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih formata upisale su se emisije ''Paparazzo lov'' i ''DNK''. Novu epizodu ''Paparazzo lova'' pratilo je blizu 1.000.000 gledalaca, dok je uz ''DNK'' bilo čak 20 odsto auditorijuma.

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ''Zadruga 4'', 25 odsto auditorijuma,odnosno svaki četvrti gledalac bio je uz emisiju ''Pitanja gledalaca''.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink