AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Još jednu nedelju televizija Pink je započela kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Pored totala, televizija Pink ostvarila je značajnu prednost i među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kako i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 23 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve emitere u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih TV formata upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Ekskluzivno“ i „Premijera“.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored uživo uključenja, 21 odsto auditorijuma je pratio dirketan prenos spektakularne proslave rođendana Željka Mitrovića u u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. U večernjem terminu, milionska publika pratila je emisiju „Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 28 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink