AKTUELNO

Ni Peca ni Neca nisu poverovali u Anitinu i Matorinu ljubav za ceo život. Naprotiv.

Najpopularnija emisija na RED TVu, „Pitam za druga“, gledaoce vodi kroz komentarisanje najzanimljivijih momenata sadašnjih i bivših rijaliti učesnika. Nekadašnji rijaliti učesnik Predrag Peca Lazić – gostovao je u emisiji „Pitam za druga“ i progovorio na sve goruće teme o aktuelnim učesnicima, najgledanijeg rijalitija “Elita“, koje tresu region.

Foto: Printscreen YouTube

Voditeljku Mašu Mihailović zanimalo je šta Peca misli o odnosu Matore, Anite i Anđela.

Foto: Printscreen YouTube

„Matoru nikada ne bih imao za prijatelja – imamo priču Sloba, Kija, Luna – pa je završila kao Kijina drugarica. Iz njenih prošlih odnosa imali smo priliku da vidimo Matorin psihopatski pristup vezama. Što se nje i Anite tiče, od starta mi je taj odnos bio čudan. Ona je svima u kući prošle godine pričala, pa čak i meni, da ne želi da bude sa Anitom - već samo da je iskoristi i šutne. Kao da je muškarac. Onda je palo pomirenje za finale i posle dve nedelje – zakazana svadba. Neca i ja smo umrli od smeha. Odmah sam znao da od toga nema ništa i da će Anita da prevari Matoru u rijalitiju. Nisam samo ja to znao, to je znala cela javnost. Zato Anita nije ni naišla na osudu. Anđelo nije kriv zbog propalog odnosa Anite i Matore, već Matea Car, jer se zbog nje desio raskol. Anđelo je video Anitu kao potencijalnu metu i deluje mi da je ciljano uradio šta je uradio. Moje mišljenje je da je Anđelo u „Eliti“ samo zbog Anite i Matore. Trenutno mi deluje da se Anita malo gura i kod Stanislava.“ –rekao je Peca.

Rijaliti učesnici se ne smiruju. Turbulentne situacije među njima dešavaju se svakodnevno i apsolutno je sve moguće. Nekadašnji rijaliti kolega nije bio blag prema aktuelnim učesnicima, a celu emisiju „Pitam zadruga“ možete pogledati na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.