AKTUELNO

Nova tema.

Trenutno se u Beloj kući održava još jedan "Pretres nedelje", a trenutna tema o kojoj zadrugari polemišu za crnim stolom jeste, odnos Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore zbog Sanje Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže kako on i Matora nisu prijatelji, a ja mislim da je ona tebi bila dobar prijatelj! Podržala sam te u priči sa Paulom, a onda pređeš na drugaricvu a nisi mislio o Matori a to je sve nepromišljenost - rekla je Nadica.
Ona je meni psovala majku, i to je za mene uvreda! Ja sam ovde kada je ona ustala i rekal kako zna da smo mi bili zajedno, ona se zaletela i rekal mi svašta i tada sam joj rekao da smo završili, i ja volim moju porodicu i ne dam na njih - rekao je Anđelo.
Meni je rekla Džehva da misli da će Anđelo mnogo loših stvari da kaže o Teodori i ja sma joj rekao da ne mislim tako, ali meni tu ve nešto smrdi. Anđelo se družio sa Vukom, a Vuk je imao nešto sa Teodorom- rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno u ovoj situaciji razumem Anđela, jer svi znaju koliko su se on i Teodora borili za tu ljubav i normalno da ga sve podseća na nju, i poremetio ga je taj razgovora sa Gocom, ipak je ona njena majka - rekao je Šebez.
Možda sam delovao ishitreno, shvatam težinu situaciju i znam koliko je Sanja izgubila, ali ja sam hteo da budem samo iskren - rekao je Anđelo.
On je meni rekao kako ga guši ulazak u vezu, i ja sam ga pitala da se sklonim i rekao mi je da je tako najbolje, to mi je bio najveći šamar - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga