AKTUELNO

Stavili sve karte na sto!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević seli su na garnituru u dnevnoj sobi i započeli razgovor o svim problemima.

Ja sam sluđena, ne znam šta pričam - rekla je Aleks.
Ti si opterećena onim što govoriš za mene. Stvari koje govoriš su nenormalne. Zamisli da mi kažeš da ne idem kod tih i tih, a ja odem. Šta bi pomislila? - dodoa je Dejan.
Bila sam loše, nisi obratio pažnju na mene celu noć. Morala sam da kažem šta mi je na duši u datom trenutku - pravdala se ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe kao da ne poznajem... Menjaš se - otkrio je Dragojević.
Šta se menja? Ne razumem - rekla je ona.
Čudne su mi stvari koje radiš. Čudna mi je tvoja ljubomora, ponašanje, potreba da govoriš određene stvari - govorio je Dejan.
Tebe truju protiv mene. Mića da želi dobro tvom i mom odnosu, ne bi rekao da ja igram rijaliti.Je l' ti izgledam kao srećna osoba? - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Delovala si mi na bazenu i doku... Koliko god da me poznaješ, ne znaš šta mi je u glavi. Izlazio sam na cigaru kad si bila, stajao na šanku dok si kupovala. Ljudi sa kojima si najbliža, tražiš da je to zarad nečega, a one koje si svesna da je kontra, ti misliš da ti misle dobro. Meni niko ne može da priča o tebi ni dobri, ni loše. Nemaju priliku da me pitaju za naš odnos, ne dam. Ti kad si dobro, tad si sa mnom, a čim je malo loše ti ćeš pustiti da ti pričaju loše o meni. Maksimalno se trudim... - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.