AKTUELNO

I ove nedelje u rubrici "Viraliti" osvrnućemo se na neke od klipova i slika iz "Zadruge 5" koje su zapalile društvene mreže.

Omiljena rubrika obožavatelja najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga 5", je upravo "Viraliti". Kao i svake nedelje, donosimo vam najzapaženije situacije koje su na društvenim mrežama eksplodirale kao bomba.

MIljana Kulić svakodnevno nasmejava narod i zadrugara svojim izjavama, što je uradila i ovaj put kada je ispričala koliko ona problema ima i zamolila ako neko može da ih reši da se javi njenoj mami Mariji Kulić.

Miljana je svojim stajlinzima takođe oduševila fanove Zadruge, pa su je u jednom momentu uporedili sa Britanskom rok zvezdom Džonom Lenonom.

U toku ove nedelje održana je i Met Gala, pa su verni gledaoci uporedili velike zveze koje su prošetale crvenim tepihom sa Lepim Mićom koji je na ulasku u Zadrugu 5 pozirao kao najveće zvezde Holivuda.

Iako su raskinuli, tviterašima je odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara i dalje zanimljiv. Naime, potegla se tema da li će Car uzeti Dalilino prezime Dragojević ako se budu venčali, i kako bi Dejan reagovao na to.

Autor: Pink.rs