AKTUELNO

Kako Pink.rs nezvanično saznaje, dosadašnji rezultati pokazali su novi pravac u kojem treba da ide istraga u slučaju nestale dvogodišnje devojčice Danke.

Kako smo ranije pisali, obustavljena je pretraga terena, ali je intenziviran rad na pronalasku devojčice i neće se odustati dok dete ne bude nađeno.

Podsetimo, tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Foto: Twitter.com/Silvana, Privatna arhiva

Kako smo ranije pisali, Danka je nestala juče u 13.45 u Banjskom polju kada je njena majka otišla da da vodu starijem detetu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu.

U Srbiji je prvi put aktiviran sistem Amber alert pod nazivom "Pronađi me", a informacije o devojčici Danki biće poslate SMS-om svim građanima Srbije kako bi pomogli i alarmirali policiju u slučaju da imaju informacije u vezi sa nestalom dvogodišnjom devojčicom.