AKTUELNO

Priredio joj je iznenađenje, a Nataša ga je odbila!

Lazar Jeremić i Nataša Moskva otpočeli su ljubavnu romasu u najgledanijem rijaliti programu u regionu "Zadruzi", a nakon što je Nataša saznala da je zadrugar pokušao da posalje pismo svojoj verenici Anđeli, oni su raskinuli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nataša i Lazar se nisu pomirili ali su razmenjivali nežnosti u pabu zbog čega je zadrugar dobio signal da bi trebalo da se potrudi kako bi obnovili svoju vezu, pa je na farmi napisao za Natašu "Ljubavi, volim te", što je njoj bilo veoma detinjasto, zbog čega mu je rekla da ne želi da bude u vezi sa njim.

Lazar je depresivno pričao i kritikovao sam sebe u Rajskom vrtu i govorio da nije trebalo da se zaljubi u Natašu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koji je meni ku*ac ovo trebalo u životu. Da li je moguće? Kaže ona meni da je sve to okej i da je sve to lepo. Koji sam ku*ac krenuo na nju, koji sam se ku*ac zaleteo na nju i rekao joj da je volim?! Sve je okej, laku noć i to je to. Je*i ga, ne može ništa da bude. Je*ena Anđela koja ne postoji u mom životu i nikada nije ni postojala - pričao je Lazar.
Kao da nikada ona nije bila sa nekim momcima i posle su ostali drugari. Bila je. Kao da to ona nikada nije imala i kao da ja to ne razumem. Ona meni priča kako sam ja bio sa njom da bi joj napisao "Volim te". Ona je bila hladna kao led, a ja sam nju čekao. Ona je kao presekla. Govoto i nikada više ne može da se pomirimo. Ona mene nije volela. Ja nikada tako nisam odreagovao, nemoguće - govorio je Lazar za Natašu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepa je. Stvarno je lepa. Kao da nikada nisam imao lepe devojke. Koji je meni ku*ac. Kao da neću da nađem tako lepu devojku. Ja sam prs'o. Trebalo bi da se iskuliram i idem dalje. Šta sam odlučio da se zaljubljujem - rekao je Lazar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

#Zadruga 2

'