AKTUELNO

Naljutilo ga je ovo pitanje.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Naredno pitanje bilo je upućeno Marku Miljkoviću, a glasilo je: "Da li je veća sramota ne znati šta je "golden šauer", ili to što tvoja devojka zna šta je to? Ili je veća sramota da ti devojka kaže da se u Italiji priča španski jezik, da čovek ima 31 zub, da joj je maternji jezik švedski, jer se samo rodila tamo".

Najveća je sramota kada kukavički napadate moju devojku preko mene - rekao je kratko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

To je valjda kad se neko p*ša po vama - dobacio je Lepi Mića, a zatim se oglasila i Maja Marinković koja nije znala šta znači ovaj izraz.
Ja sam rekla, hvala shvatiću to kao šalu. Nisam konkretno znala o čemu se radi. Znala sam da je to neka provokacija, ja sam normalna devojka koja ne zna šta je to, ali uputile su me ove koje znaju šta je to - navela je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

On Luni opravdava sve, a Maji ništa ne opravdava - rekao je Mića.
Sve zbog škode mora da se trpi. Ja smatram da nije sramota ne znati šta to znači - zaključila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELIM TI SVU SREĆU SA MARKOM: Sloba uputio Luni poruku koja će mnoge OSTAVITI U ČUDU, pa joj spomenuo i decu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'