AKTUELNO

Haos u studiju.

Sledeći gost u emisiji radio "Amnezija" bila je Mina Vrbaški, koja je došla kako bi objasnila šta se desilo tokom svađe sa Jelenom Pešić na sinoćnoj žurki. Dok je Vrbaški to radila, Vladimir Tomović je spopadao Milicu Kemez u dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir mi je prišao tokom žurke i pitao da li pričam sa Jelenom. Pričale smo, pričale i u jednom trenutku je rekla: "Dajem primer, kad bih ja bila sa Vladimirom za dve nedelje ili tri meseca, jedini problem bi mi bila ti". Ne znam zašto se ova tema potegla, bezveze se osećam, nisam u bedaku zbog toga što se dešava. Jedina devojka za koju sam rekla da bi mi bilo drago da ode u hotel bila je Jelena Pešić - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje je u studio došla Iva Grgurić, koja je odgovarala na pitanje o odnosu sa Stefanom Karićem, ali je Mića upao u studio sa Minom kako bi je isprozivao pred svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je rekla sasvim desetu stvar, a sada priča ovo. Ovo je Mina Vrbaški. Rekla si da si u šoku, da te je to pogodilo... - vikao je Mića na Minu, koja se pravdala, a onda je pevač nastavio da je proziva i u pabu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Jelena Pešić

#Lepi Mića

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'