AKTUELNO

Isto obećanje, po ko zna koji put!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Minu Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, koji su danas imali poziv sa zadrugarkinom majkom Ivanom Vrbaški, koja im je očitala lekciju o njihovoj turbulentnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je normalno da jedna devojka da dozvoli sebi da ne sme više ni da diše?
Ja sam to juče i rekla njemu da čekam samo da mi zabrani da diše, ali danas posle poziva šta nam je majka rekla, mislim da će ovaj odnos biti drugačiji. Rekla je isto kao i u čestitki, ali je bilo drugačije. Shvatila sam, a nadam se da i on, nadam se da više neće dolaziti do problema. Mislim da sam dokazala moju ljubav i emociju prema njemu, sigurna sam da ne grešim nigde. Ne postoji niko drugi da me zanima osim njega. Danas je krenuo neki novi list. Rekla je da ne može mene niko da menja, da vidi negde da ja grešim, ona bi bila ta koja bi me iskritikovala, jednostavno mislim da definitivno da mene čeka javni posao, nije ona aludirala da nema ništa od onoga to smo pričali. Ja ću to prvi gledati, pa ću onda druge neke stvari da gledam kasnije - tvrdila je Mina.
Kada ste napustili govornicu, vi ste pričali da je tvoja mama podržala, da je plakala - prokomentarisao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je baba ljuta na mene, ali mama nije plakala! I te kako me je mama kritikovala, ja sam rekla, ona je prva koja je podržala našu vezu, tako mi je i rekla u pozicu, ako ne možemo lepo, da se raziđemo. Ovo je poslednja šansa, trošili smo i našu energiju i njihovu. Naše porodice ne zalužuju ovo, mislim da mi imamo velike kvalitete koje možemo da pokažemo. Iskreni smo, šta više, on je mnogo iskreniji nego ja, ja mnoge stvari ne kažem, ne želim da pokazujem neke stvari gde sam slaba. Rekla mi je da se družim sa ostalim sa drugim ljudima, ali da treba da imam distancu sa svakim - rekla je Mina.
To je mišljenje njene majke, nisam ja dobio poziv i nisam trebao ja da se raspravljam, već da saslušam, ne bi li i ja shvatio neke stvari. Žena je potpuno ispravno rekla, bila je u pravu za neke stvari. Ja sam preljubomoran, sebičan, plašim se da ne zeznem da ne ostanem bez nje. Ja se nisam uplašio, poštujem njeno mišljenje da ako ne možemo zajedno, da se raziđemo. Nije me uvredila ni u jednom momentu. Ja kažem njoj da meni nešto smeta, a ona je ta koja će da odluči da li će nešto da promeni ili neće. Ja uživam sa Minom, ja neću da ulazim u to šta njena majka misli, ja imam svoje mišljenje, sa kojim se ona ne slaže, ona ima mišljenje sa kojim se ja možda ne slažem. Očigledno se ne razumemo, ali ako mi Mina uživa ovako, ja uživam u tome. Svađsamo se, ali Mina sada ovako trenutno, to je ono gde ja preteram, u tom je njena majka bila u pravu. Ja idem iz krajnosti u krajnost - dodao je Mensur.
Pokušaćemo da promenimo, znamo da ovo govorimo već nekoliko puta, ali hvala Velikom šefu na pozivu. Nadam se da će i on da se promeni i potrudi. Ja sam ga pitala da li ima nešto što mu nije prijalo, mislim ni meni ne bi bilo svejedno da nas njegova majka kritikuje, što je donekle i normalno. Ali videćemo kada se budu sreli oči u oči - ubacila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'