AKTUELNO

Žestoko suđenje.

Danas se u "Zadruzi" održava suđenje jer je Ana Korać tužila Maju Marinković da je uvlači u njenu priču sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Nakon što su njih dve iznele svoje komentare, počeli su i ostali zadrugari da komentarišu suđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam isto mislila da je to sprdnja, ali napolju mom tati i dedi nije bilo dobro. Samo ti kažem da to nije dobro, jer sam to prošla - rekla je Ana.
Mislim da David nije dobronameran prema Janjušu već je to čista ljubomora zbog prve sezone - dodala je Maja.
Ja na njega ne mogu biti ljubomoran nikako. Ja za sebe smatram da sam najbolji frajer ovde. Ti si Majo ispod ove podloge htela da dobiješ česmu, ali ništa od toga... Maja je ljubomorna na Anu, ona joj bode oči, vidim kako je zagleda i svesno uvlači Anu. Janjuš to radi nesvesno. On je pisao o meni da sam metar i 60, da sam jazavac, a ja za tebe to nisam nikad pričao. Rekao sam Ani da može da ima normalnu komunikaciju, a Maji smeta i kad se on nasmeje sa Anom. Vidljivo je da je ona zaljubljena u Janjuša, neće to priznati jer će se on skloniti od nje. Družiće se. Nisam mu dao savet nikakav, samo sam rekao koliko mi je smetalo kad je stavio ruku Ani na leđa - pričao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva sezona je bila javno na tv-u svi su mogli da gledaju, puštani su nam klipovi, kad smo šaputali, kad smo bili u Hotelu, isto što sam ja doživela u prvoj sezoni isto sada ti radiš. Mojima se to nije svidelo, zato sam ti rekla - dobacila je Ana.
Meni nikad neće biti jasne ni Maja ni Ana ni Šopićka. Ja sam prošle sezone lažno nekog pozdravljao, ali sam nju pustio pored sebe jer mi se svidela. Ona je meni sve i nikad ne bih sad dozvolio da mi neko priđe. To sam rekao Janjušu. Glupo je da Maja sedi pored tebe i smeje se, a da se napolju neko kida. Ovde svi misle da si zaljubljena u njega, zna to i on, ali iz nekog svog razloga neće da te skloni od sebe - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'