AKTUELNO

Krenulo je žestoko.

Voditelj Milan Milošević ušao je večeras u Belu kuću, kako bi se održale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Kao i svakog ponedeljka, na početku se komentarisala podela budžeta, a ove nedelje je novac delila Miona Jovanović, koju je za vođu postavila izbačena Aleksandra Nikolić.

Zašto si postavila Maju i Janjuša da se sede pored tebe? - upitao je Milan Mionu.
Maja mi je jako draga, najdraža ovde. Sa Janjušem provodim dosta vremena ovde. Jednostavno, sa Majom sam svaki dan ovde, sa Janjušem isto... To nema veze sa Šopićkom, prijaju mi, odgovaraju mi. Spontano je došlo do toga, ništa planirano - odgovorila je Jovanovićeva, a zatim je Lazar Čolić Zola prokomentarisao njenu podelu:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni pratio, niti me je zanimalo, ne interesuje me nikakvo komentarisanje. Rekao sam joj da za 15 dana ide na kragujevački vašar i da joj "j" babu - istakao je Zola.
Smatram da je jako prost i odvratan, i da uskoro leti odavde. Uhvatio se Miljane, počeo da gubi honorare, da pravi gluposti. Smatram da je totalno nebitna osoba - poručila je Miona, a zatim je ustao Branislav Radonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, ti nemaš svrhu u rijalitiju. Kao neka gluva ćurka, izabrala si loš model ponašanja. Bolje budi dobra i mirna devojka. Bleda je i bezlična, danas je išla linijom nezameranja, ovo je jedna od najdosadnijih podela u istoriji "Zadruge". Nije govorila stav, već je govorila komplimente. Šlihtala se manje, više svima - ispričao je Brendon i nastala je svađa:
Ovo je jedan dečko koji je nebitan, vozi napolju bajs, ovde dolazi do izražaja samo kad stavi perike i štikle. Ne verujem da ima devojku, zaljubljuje se u muškarce, u Orozovića se zaljubio 100% - uzvratila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nikada nećeš biti pevačica. Bleda si i mlohava - poručio je Brendon.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'