AKTUELNO

Nije krila svoje mišljenje!

Slavljenica Jovana Tomić Matora našla se u Rajskom vrtu vidno uzbuđenja zbog današnje rođendanske proslave, a onda je prokomentarisala aktuelna dešavanja na velelepnom imanju, sa posebnim osvrtom na odnos bivših supružnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo mi je i sinoć da prokomentarišem neke stvari, jer se on ljuti. Nije mi jasan Gagi kako ne reaguje u nekim situacijama, on na sve načine pokušava da dokaže da je Anabela loša majka. Juče mi je Anabela rekla da idem do Lune, da vidim kako se oseća, iako komentarišu ljudi da ona ne mari. Anabeli stvarno nije dobro, to znamo mi koji provodimo vreme sa njom - rekla je Matora, a onda dodala.
Više se Anabeli meni jada, priča mi kako se oseća po pitanju Lune, stanem sa strane pa malo pogledam, ne bude mi jasno. Svi zameraju Anabeli da uvlači Lunu, po mom mišljenju Gagi je sinoć dva puta uvukao Lunu. Deluje mi kao da je tu neko takmičenje u pitanju, ko će da pridobije Lunu. Opet, niko od nas nije živeo sa njima, niko ne zna njihovu celu priču - istakla je Tomićeva.

Matora se osvrnula i na intrigantan odnos oženjenog Marka Janjuševića i Maje Marinković.

Janjuš uopšte nije zaljubljen. Maja je zacopana do ušiju. Janjuš mi nije jasan, vidi da je Maja zaljubljena u njega, nije mi jasno zbog čega on ne napravi distancu od nje. Svi se vade na račenicu da smo u rijalitiju, ispada da njemu tako odgovara - prokomentarisala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'